Connectors 1

Col·loqueu els connectors adequats en els buits del text següentANALFABETISME PREDIGITAL
• Avançarem poc si ens obsessiona quants ordinadors hi ha en lloc de qui els utilitza i com
Salvador Giner
Catedràtic de Sociologia de la Universitat de Barcelona

Aquesta mania de la societat contemporània de prendre's el pols a si mateixa ens pot atabalar. Cada dos algú ens regala amb dades suposadament objectives sobre l'estat ( el mal estat) dels nostres coneixements i els nostres usos tecnològics.
Un estudi de la Generalitat confirma l'estesa sospita que les dones utilitzen les computadores menys que els homes (el 20% menys, valga'm déu). els homes usen més el telèfon portàtil que les dones (donada la seva injusta posició inferior a la societat ja hi havia qui ho sospitava). la utilització de les tecnologies a casa és molt superior en altres països europeus. És sa que els sondejos i les enquestes reblin el clau d'allò que és obvi.
és encara millor si d'alguna manera es contaminen de l'esperit sociològic, que consisteix a preguntar-se el perquè d'algunes coses (contra una predominant opinió, sociologia no és apilament de dades, interpretació causal i assenyalament de conseqüències. , no valdria la pena, com a ofici. Una cosa és un sondeig, o un material estadístic; , l'explicació. El primer ens pot fastiguejar per inflació informativa. ens pot ajudar a pensar, que és el principi de la saviesa).


Discover Cris Juanico!